Kapcsolat

Postacímünk: office@felavattam.ro

Várjuk minden kedves olvasónk visszajelzését, ötleteit a fentebbi címre, vagy az oldal alján hozzászólásként. Ugyanakkor minden Borboly-rajongót arra biztatunk, járuljanak hozzá ezen oldal tartalmi gazdagságához. Szívesen közlünk fotókat, rövid írásokat, élménybeszámolókat, vicceket, vagy akár egymondatos rövid gondolatokat is. Közreműködőink identitását szigorúan titokban tartjuk! A beküldők között értékes borbolycsabás ajándékokat sorsolunk ki.

41 thoughts on “Kapcsolat

  1. Meg egy dolgot felavatott Borboly Csaba, espedig a Csikszeredai es Udvarhelyi (!!!) korhazak szerzodesei utan begyujtott csuszopenz lenyulo rendszert!!! Ez egy nagyon nagy megvalositasa volt, semmi sem tortenik a korhazban, ha Borboly nem bolint ra, es nem csurran neki is valami!

    • Akkor ajanlom, hogy tobb szerzodest ne kosson es ne csinaljon semmit. Igy legalabb nem lesz gond az avatas. Ugy tunik, nekunk ez kell: se szerzodes kotes sem avatas … minek az?

  2. “Magyar Ifjúsági Értekezlet — Fiatalok az önkormányzatokban konferencia
    Vajdahunyad — 2003. április 11-13.

    PROGRAM

    2003. április 12., szombat
    09.00 — 10.30 Megnyitó. A meghívottak köszöntõi:
    Markó Béla, az RMDSZ elnöke·
    Mesterházy Attila, a GYISM politikai államtitkára·
    Zuschlag János MSZP, parlamenti képviselõ, az ifjúsági szakbizottság· tagja
    Kelemen Hunor, parlamenti képviselõ, a SZET elnöke·
    10.30 — 11.00 Kávészünet
    11.00 — 12.00 az RMDSZ-szel való együttmûködési megállapodás ismertetése, elfogadása és aláírása
    12.00 — 13.30 Elõadások
    Borboly Csaba, Hargita megyei tanácsos, a MIÉRT titkára·
    Kerekes Gábor, az RMDSZ ügyvezetõ alelnöke, az Önkormányzatokért· felelõs és a Gazdasági fõosztály vezetõje: az Ügyvezetõ Elnökség és az Országos Önkormányzati Tanács tevékenységei és programjai
    Ladányi László, az RMDSZ székelyudvarhelyi szervezetének elnöke, helyi· tanácsos: Gyakorló fiatal önkormányzati képviselõk tapasztalatai
    13.30: Ebédszünet ”

    Szép kis asztaltársaság …

  3. Sehol egy név, sehol egy megjelenő pofa. Aki ilyen weboldalt csinál, legalább vállalhatná a kilétét. Szerintem egy idióta. És szomorú, hogy ő csak ezt az oldalt tudta “felavatni”. Értelmesebb dolgokkal tölthetnétek az időt. Talán ha így tennétek, egyszer majd ti is avathatnátok valamit, ami értelmes. Süket banda.

  4. Most már felavathatja Hargita megyét, mint Románia gazdaságilag legelmaradottabb megyéje. Az elmúlt nyolc év kampányolásának ez lett az eredménye. Bizonyára van magyarázata erre az Elnök Úrnak. De mint a megye menedzsre, első számú felelőse a helyzetnek.
    A kampányban számon kellene kérni minden lehetséges fórumon.

  5. Ez ragalmazas es valaki nevenek meghurcolasa – ha igazak a vadak akkor hivd a DNA-at ha meg nem, akkor beszari szar alak vagy akinek nincs jobb dolga.

    • A vadat a statisztikai hivatal allitotta fel kedves Peter. Az nem ragalom, ha valaki megallapitja egy kozszereplo hianyossagait. Ezt velemenynek hivjak. Amit kozszereplonek el kell tudni viselni, foleg kampanyidoszakban. Nyolc ev utan kialakul a velemeny egy megyei alelnok illetve elnok tevekenysegerol, ami ebben az esetben hagyott kivannivalot maga utan.

      • …S ne fesd az ordogot a falra, mert imadott Elnokodet meg felkeresheti a DNA. Volt erre mar pelda. Most is egy elvtarsaval vannak elfoglalva.

    • Péterke a nap kérdése hozzád! Szerinted miért fogyott úgy le borboj? (Prietenii stiu de ce) . Ha fogyni akarsz kérd el a receptet borbojtól! De a DNA is megadhatja, csak fordulj bizalmasan feléjük!

  6. Hargita megyében a legalacsonyabb az országos nettó átlagfizetés, az 1000 lejt sem éri el – derült ki a Realitatea.net által készített, az Országos Statisztikai Hivatal (INS) adataira támaszkodó összeállításból.
    Borboly avatta ezt is fell.SZUPEr man ez a fecsior nem???

    • Már bocsánat, de akkor úgy látszik nem jártál más fórumokon (már amennyire ezt is annak lehet nevezni). Itt viszonylag normális hangnemben írogatnak, és ha valaki fel van háborodva Borbolyra, annak szíve joga és élhet is ezzel a joggal. Csúnya trollkodások meg nem is történtek itt.

  7. Szerintem ebből az oldalból Borbolynak van a legtöbb haszna:
    1. Olyanok is megnézhetik, akik másképp nem is hallanának róla, s hozzá legalább társítanak valamilyen képet a többi névtelennel szemben.
    2. Azok közül, akik látták ezt az oldalt, valószínűleg többek érdeklődését felkelti ezentúl Borboly, arról nem is beszélve, hogy a videóban pl. szerepel a hivatalos honlapjának a címe.
    3. Egy jó mód arra, hogy információkat gyűjtsünk arról, hogy mit gondolnak az emberek a politikusról, és ez kampány során fontos információ.

  8. Na hát első sorban is nagyon nagyon pocsék ez az oldal….kész időpazarlásnak tartom aki ezzel az oldallal foglalkozik…….Akinek meg nem tetszik az amit Borboly Csaba csinál nyugodtam a helyére lehet állni.
    Másodsorban pedig, aki Csomafalvára küldte azt a fényképész csávót, hogy Csaba után kémkedjen, az nagyon is rosszul tette, mivel a srácnak a bringája meg a csomagjai a Marosban landoltak. Bár így utólag nagyon jót röhögtünk rajta, teljes mértékben megérdemelte.

    • 1 Ha pocsék, MIÉRT nézed ? S az is lehet hogy a MIÉRT a pocsék…
      2 Akkor ön is időpazarló, s gondolom, hogy egyben közpénz-pazarló is…
      3 “…a helyére lehet állni.” – Állni igen, de ülni a székecskéjébe, azt már NEM.
      4 “…Csomafalvára küldte azt a fényképész csávót…” – Nem küldte, hanem hívta !
      5 Ti csak röhögjetek, de : Az kacag igazán, aki a végén kacag.

Szólj hozzá te is!